Vis en zeevruchten, maar ook Black Angus, lamskoteletten, fijne kalfskoteletten, evenals groenten bereid volgens de mediterrane tradities. Mooie wijnkaart voornamelijk Frans en Grieks. Specialiteiten: inktvis en gegrilde bar, Waterzooi vis, tong meunière, bouillabaisse als Marseille, mosselen en friet. Maar ook: Angus beef, Irish Veal Ribs, Lamb Ribs with Mushrooms, Black Angus.
Schema
Maandag: 12:00 - 14:30 & 18:00 - 23:30
Dinsdag: 12:00 - 14:30 & 18:00 - 23:30
Woensdag: 12:00 - 14:30 & 18:00 - 23:30
Donderdag: 12:00 - 14:30 & 18:00 - 23:30
Vrijdag: 12:00 - 14:30 & 18:00 - 23:30
Zaterdag: 18:00 - 23:30
Zondag: Gesloten