preloader

Bruxelles Port de Mer - ASBL

Vereniging van ondernemers en bewoners van de vismarkt en St. Katelijne (stcath)

la_boussole.jpg

Vis en zeevruchten, maar ook Black Angus, lamskoteletten, fijne kalfskoteletten, evenals groenten bereid volgens de mediterrane tradities. Mooie wijnkaart voornamelijk Frans en Grieks. Specialiteiten: inktvis en gegrilde bar, Waterzooi vis, tong meunière, bouillabaisse als Marseille, mosselen en friet. Maar ook: Angus beef, Irish Veal Ribs, Lamb Ribs with Mushrooms, Black Angus.

Schema

Maandag: 12:00 - 14:30 & 18:00 - 23:30

Dinsdag: 12:00 - 14:30 & 18:00 - 23:30

Woensdag: 12:00 - 14:30 & 18:00 - 23:30

Donderdag: 12:00 - 14:30 & 18:00 - 23:30

Vrijdag: 12:00 - 14:30 & 18:00 - 23:30

Zaterdag: 18:00 - 23:30

Zondag: Gesloten
 

categorie

Subcategorie